Over Q'Biss

Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen alles wat Q’Biss doet. In onze producten, in onze klantenrelaties en onze manier van werken gaan we voor niets minder dan het beste. 
Wij kiezen bewust voor het aanbieden van een select, hoogstaand gamma van hypo-allergene verzorgingsproducten en pure voedingssupplementen (private label) via de apotheek of gespecialiseerde handelszaken. Alsook de huisbereide Detocleaner, een diepreinigende, ontgeurende huishoudzeep, geschikt voor materialen en oppervlakken zoals keukens, badkamers, toiletten, dierenverblijven,… die u kan vinden enkel en alleen bij uw apotheker.

Wij geloven dat iedereen zich gezond en goed in zijn vel kan voelen en begeleiden jou dan ook graag om je doelen te bereiken.

Ben jij klaar om mee te stappen in ons verhaal? #QBissmember

Q'Biss member

Onze producten

In 2017 startte het idee. Bij Q'Biss proberen we zoveel mogelijk voor perfectie te gaan en dit vergt uiteraard enige tijd. Momenteel zijn we nog volop bezig met de ontwikkeling van een heel aantal producten. Hou dus zeker onze website en ook onze social media goed in de gaten. 

Waar streven wij naar in onze producten:

Straal vanbuiten én vanbinnen.
Onze verzorgingslijn biedt in eerste instantie een antwoord op de vraag naar hypo-allergene haarverzorging toegankelijk voor iedereen.

De pure voedingssupplementen in het Q'Biss-gamma zijn een weldaad voor huid en haar en vormen een perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl. Als apotheker hebt u de keuze om dit onder Q'Biss of private label aan te bieden. Samen met u ontwikkelen wij een gepaste huisstijl zodanig uw gamma voedingssupplementen werkelijk uniek zijn. 

 

Haarborstel Justine
blogger
skireis

Q'BISS Producten verdelen?

Wij kiezen er bewust voor om onze producten niet via het internet te verdelen, maar enkel in verkooppunten die onze filosofie delen en evenzeer kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid.

We hechten een groot belang aan een goede samenwerking en staan steeds open voor nieuwe ideeën. We geven je graag advies en een woordje uitleg bij onze producten en onze manier van werken.

Heb jij interesse om onze producten te verdelen en een Q'Biss professional te worden? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

KWALITEIT

Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. We werken met hoogwaardige grondstoffen en we verdelen enkel producten, die na uitgebreide tests een positief rapport hebben gekregen.   

ZUIVERHEID

Wij kiezen voor zuivere producten en stellen de formules zorgvuldig samen om de kwaliteit te garanderen. Onze verzorgingsproducten zijn zoveel als mogelijk hypo-allergeen en dus geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. 

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid loopt als een rode draad door al hetgeen wat we doen. We kiezen niet alleen voor 'long term' samenwerking met onze partners en een in hoofdzaak Belgische productie, maar zetten ook volop in op hervulbare verpakking.