Pure, Belgische kwaliteit

Q'Biss is het initiatief van Laurence en Axelle Vanneste, jonge en ambitieuze onderneemsters.

Laurence: "Vanuit mijn opleiding pharmacie ontwikkelde ik een bijzondere interesse in gezondheid en schoonheid. Ik was op zoek naar pure, kwalitatieve producten die de natuurlijke schoonheid vanbuiten en van binnenuit doen stralen. Producten die passen in onze drukke levensstijl en toegankelijk en betaalbaar zijn. In het buitenland vonden we heel wat eigentijdse merken die ons aanspraken, maar in België bleven we op onze honger zitten."

Axelle: "Daarom namen we het initiatief die producten zelf te ontwikkelen onder de naam Q'Biss. Onze eigen ervaringen met tal van producten en de noden en wensen van andere jonge mensen die ook met gezondheid en duurzaamheid bezig zijn, zijn de basis van onze producten. Omdat gezondheidsproducten helemaal niet saai hoeven te zijn, voorzien wij in mooie, hippe verpakkingen en heeft ons verzorgingsgamma verschillende aangename geurtjes."

Voor ons is duurzaamheid heel belangrijk. We proberen dit niet enkel in ons dagelijkse leven toe te passen, maar ook door te trekken in onze producten en manier van werken. Zo kiezen we bij onze voedingssupplementen voor hervulbare verpakkingen en beperken we overbodige dozen en dergelijke. Bovendien worden onze producten een voor een in België geproduceerd en verpakt.

Een gezonde levensstijl wordt voor velen steeds belangrijker. We gaan bewuster om met voeding, met de producten die we consumeren en we zorgen meer voor ons lichaam. Q'Biss wil hier een antwoord op bieden met pure kwaliteitsproducten, waar iedereen zich goed bij voelt."

Do we need to say more...

Vind Q'BISS verkooppunten

We kiezen bewust voor een persoonlijke verspreiding van onze producten via fysieke verkooppunten. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.  

Interesse om Q'Biss verkooppunt te worden?