Ons verlanglijstje voor de feestdagen

Q'Biss 2018 gift guide

Nu het einde van 2018 in zicht komt, is het tijd om kerst- en/of eindejaarscadeautjes te shoppen. Ben je net als ons er nog niet aan begonnen, dan delen we hier een lijstje met leuke ideetjes die je kunnen helpen bij je zoektocht. Bij Q'Biss zelf hebben we uiteraard nog onvoldoende producten om een heuse wishlist samen te stellen (no worries, het komt eraan in 2019) maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast enkele collega's eens in de kijker te zetten. Onder het motto 'Ik koop Belgisch', kozen wij er enkele pareltjes van eigen bodem uit. Niet enkel leuk om te krijgen maar ook om te geven. 

1. Nona June  - € 29,90

Nona drinks

 

Een geduchte tegenstander voor de traditionele gin op basis van alcohol. Dit alcoholvrije alternatief bevat maar liefst negen botanicals, vandaar de naam Nona (negen in het Latijn). Je kan de Nona June combineren met een standaard tonic of er een ware cocktail van maken. Enkele leuke receptjes vind je op hun website: www.nonadrinks.be. Wij horen dat zelfs sterrenchefs fan zijn. 

 

2. L'Huile by CÎME  - € 24,50

Cime huile de beauté

 

Zelf zijn we geen echte fan van het gebruik van olie op de huid. Een droge olie in het haar daarentegen is fantastisch, het voedt de haren en maakt ze zacht en glanzend. Deze van CÎME hebben we zelf nog niet gebruikt maar hun filosofie spreekt alvast erg aan. Vind deze droge olie en nog andere producten op hun website www.cime-skincare.com.

 

3. Goed plan van Rani De Coninck - € 25,99

 

Goed plan Rani De Coninck

 

Dit ideetje is er eentje voor de drukbezette mensen onder ons. Wij volgen Rani De Coninck al een tijdje op Instagram en eerlijk gezegd zien haar gerechtjes er altijd overheerlijk uit. In Goed Plan deelt Rani haar passie voor eten, koken en plannen. Dankzij een goed plan hou je immers meer tijd over om te genieten. 

Nog een boekaanrader die we hier graag eens vermelden, is DIY Beauty van Nanja Massy. Dit boek is al iets langer uit maar desondanks een ideaal cadeau voor de beautylovers onder ons. Het boek bevat 35 verschillende looks waarbij Nanja voor elke gelegenheid via handige instructies en foto's een volledige beauty- en haarlook uitlegt die je eenvoudig bij jezelf kan aanbrengen. 

 

4. Cent Pur Cent

 

Cent Pur Cent

 

Het Belgische minerale make-up merk Cent Pur Cent kwam voor het einde van het jaar uit met enkele leuke pakketjes. Zo kwam er een oogpallet met verschillende kleurtjes, een brow box,... Wij volgden al enkele workshops met dit merk en zijn grote fan. Mooie producten met naturelle kleuren, alles verpakt met een roze knipoog. De producten zijn op basis van natuurlijke mineralen die zelfs de meest gevoelige huid kunnen bekoren. Cent Pur Cent is enkel in verdelende apotheken te verkrijgen, te vinden op hun website www.centpurcent.com

 

5. Aroz Jewelry 

 

Aroz jewelry

 

Per toeval ontdekten we deze prachtige juweeltjes via instagram. We hebben in België uiteraard veel leuke juwelenmerken en kiezen is extreem moeilijk. Wij kozen ervoor om Aroz specifiek te vermelden omdat zij juweeltjes persoonlijk kunnen graveren. Wil je een uniek cadeau geven? Verras je geliefden dan met een gepersonaliseerd juweeltje. Meer informatie en de contactgegevens vind je op www.arozjewelry.com

 

6. Scrunchie by Fringe by A. -  € 5 

 

Fringe by A chouchou scrunchie

 

Sommigen onder jullie hebben het misschien gemerkt, maar in 2018 is de scrunchie terug van weggeweest. Ze bestaan in vele kleuren en motieven, aanpasbaar aan elke outfit. Wij vonden deze van Fringe by A geweldig, je vindt ze onder 'chouchou' op hun website www.fringebya.com. Een perfect geschenkje voor alle cool girls

 

7. Val Pottery

 

Val Pottery

 

Unieke creaties in handgemaakt keramiek. De collectie van Val Pottery omvat kommen, tassen, decoratie en zelfs geurkaarsen in de mooiste kleuren. Ontdek alle collecties op de website www.valpottery.be.

 

8. Q'Biss Skin Essentials  - € 24,50

 

Q'Biss Skin Essentials

 

Uiteraard vermelden we hier nog eentje van ons. Schenk jezelf of je geliefden een mooie huid met de Q'Biss Skin Essentials. Voedt de huid van binnenuit met intens hydraterende bestanddelen op basis van plantaardige oliën en vitamine E, verpakt in een eigentijds design. Niet de standaard voedingssupplementen die je liefst zo snel mogelijk in de kast verstopt maar een stijlvolle verpakking waarbij de inhoud zeker niet voor kwaliteit inboet. Niet te vergeten, ze zijn ook hervulbaar!

 

Alvast veel succes en fijne feestdagen gewenst!

 

Axelle & Laurence 

Relevante posts

ikoon.biz