Wat maakt Q'Biss uniek

research and development qbiss food supplements and hair products

Onze eerste echte blogpost…

Wij zijn ondertussen al een tijdje aan het “schrijven” aan het verhaal van Q’Biss, beter gezegd al meer dan twee jaar. Sommigen vragen ons ‘wat doen jullie nu precies?’ De interesse is er maar tot op vandaag is het voor velen niet altijd evident wat we precies doen. Indien je onze website al eens hebt bekeken, wordt er uiteraard veel duidelijk.

Maar wat doen wij nu precies? Wij ontwikkelen voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten. Sommige van onze producten zijn reeds klaar, met andere zijn we nog volop bezig.

Wat maakt Q’Biss nu uniek? Wij steunen op zes waarden die wij belangrijk vinden en zo goed mogelijk proberen na te streven in alles wat we doen:

  1. Kwaliteit  -  zoals eerder aangehaald zijn we zeer perfectionistisch en continu op zoek naar de beste kwaliteit wat betreft grondstoffen, producenten waarmee we werken, verpakkingen en ga zo maar door.

 

  1. 100% Belgisch  -  we zijn echte Belgiëlovers want dit kleine landje heeft zoveel moois te bieden. We werken samen met Belgische producenten, en dit zijn vooral (kleinere) familiebedrijven waarbij de passie voor het vak van generatie op generatie wordt doorgegeven.

 

  1. Duurzaamheid  -   tijdens onze zoektocht hebben we gemerkt dat dit niet altijd een evident punt is in deze consumentenmaatschappij. We proberen zoveel mogelijk ecologische oplossingen te bieden zoals bijvoorbeeld de refills voor onze voedingssupplementen, eens opteren voor glas als verpakking,... Er is altijd plaats voor verbetering dus alle suggesties zijn uiteraard meer dan welkom.

 

  1. Women empowerment  -  het valt niet te ontkennen dat vrouwelijk ondernemerschap een hot topic is. Als twee lady bosses gaan wij hier uiteraard graag in mee en steunen onze vrouwelijke collega’s maar al te graag zoals je af en toe op onze sociale media kan ervaren.

 

  1. Design  -  onder het motto ‘het oog wil ook wat’ gaan we op zoek naar mooie, strakke verpakkingen. Wij vinden het innerlijke uiteraard het belangrijkste maar als we dan toch mogen kiezen, omhullen we onze producten graag in een mooie verpakking.

 

  1. Persoonlijke ondersteuning  -  Wij willen niet enkel producten creëren maar ook dicht bij onze klant staan. We houden namelijk van een persoonlijke aanpak en brengen je ook graag kennis bij via tips & tricks of beantwoorden je vragen. Een van onze founders is apotheker en kan je bijstaan met alle (wetenschappelijke) vragen, dit hoeft niet enkel over onze producten te gaan.

 

Bedankt voor het lezen en fijn weekend!

Groetjes,

Axelle & Laurence

 

Q'Biss x Bossy magazine

 

Relevante posts

ikoon.biz