Haarborstel

Haar is ons mooiste accessoire, we kleuren het, stylen het, en ga zo maar door. We kopen allerhande producten om het te verzorgen maar staan vaak niet stil bij de haarborstel die we gebruiken. Een goede haarborstel kan het verschil maken en helpt volume te creëren, zorgt voor een natuurlijke glans en maakt je haar zacht. Deze haarborstel wordt met veel trots in België gemaakt. De borstels worden deels handgemaakt in combinatie met de nieuwste technologieën.

De Q’Biss haarborstel bestaat uit een mix van hoge kwaliteit zuivere sanglier en nylonvezels. De natuurlijke vezels van sanglierhaar reinigen en verzorgen het haar en verdelen de beschermende natuurlijke vetten van de haren over de lengtes tot de punten van het haar. De stevige nylonvezels stimuleren de hoofdhuid, verhogen de bloedcirculatie aan de haarwortels en glijden gemakkelijk door het haar

Het elegant gebogen handvat bestaat uit FSC® gekeurd beukenhout en is hoog kwalitatief vernist, voorzien van een extra beschermingslaag. Het handvat is glad afgewerkt voor een gemakkelijke grip waardoor deze goed in de hand ligt. Het blauwe kussen bevat een luchtgaatje waardoor de lucht onder het kussen kan ontsnappen, dit zorgt voor een gelijkmatige druk zodat de haren pijnloos ontward worden.

Regelmatig borstelen creëert soepel haar, sluit de haarschubben en zorgt voor glanzend gezond en prachtig ontward haar. De Q’Biss haarborstel is geschikt voor alle haartypes en leeftijden.

Je Q’Biss haarborstel frequent reinigen zorgt voor het beste resultaat. Reinig de borstel af en toe met het bijhorende reinigingskammetje.