Q'10

 

 

 

 

 

Boost je lichaam!

Q10 Booster bevat coënzyme Q10, een vitamineachtige stof die essentieel is voor de energiefabriekjes van onze cellen (mitochondriën)  en helpen de cellen om voldoende energie te produceren en zo optimaal te functioneren. Coënzyme Q10 is een krachtige antioxidant en helpt zo de cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Onder normale omstandigheden produceert ons lichaam hier zelf voldoende van, maar door onder andere stress en vanaf een leeftijd van ongeveer 35 jaar daalt de productie aanzienlijk. 

Voor wie? Voor personen die hun lichaam optimaal wensen te houden.

Uit talrijke recente studies blijkt dat het gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan leiden tot een tekort aan coënzym Q10 en dat coënzym Q10 hier een belangrijke beschermende rol kan spelen. Zo blijken statines (cholesterolverlagende middelen) niet alleen de productie van cholesterol te remmen, maar ook die van coenzym Q10. Dit kan leiden tot onder andere spierkrampen.

Advies: Neem dagelijks 1 capsule met een groot glas water bij het ontbijt. Dit supplement mag continu genomen worden. 
Wij raden het gebruik af bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Enige voorzichtigheid geboden bij mensen op bepaalde bloedverdunners (bv marevan of marcoumar). Vraag hierbij advies aan uw arts of apotheker.

Eigenschappen:

  • lactose- en glutenvrij
  • zonder toegevoegde suikers
  • zonder geur,- en smaakstoffen
  • bevat soja